lid worden?

Contributie jaarlidmaatschap

LTC Waterwijk

• 0 t/m 6 jaar: gratis lid, wel aanmelden als lid bij de vereniging;
  • 7 t/m 11 jaar: € 75,00 per jaar; het jaar dat je 7 jaar wordt gaat de contributie in;
  • 12 t/m 17 jaar: € 85,00 per; het jaar dat je 12 jaar wordt gaat de contributie in;
  • Senioren: € 175,00 per jaar;
  • Studenten: € 125,00 per jaar; kopie studentenpas nodig;
  • Dag leden: € 140,00 per jaar; vrij spelen op maandag t/m vrijdag van 8.00- 18.00 uur;
  • Proeflidmaatschap: € 35,00 voor twee maanden.

overige

informatie

Gezinskorting

Als alle leden van uw gezin lid zijn, mits wonend op één adres, dan is het goedkoopste lidmaatschap gratis!
Vanaf 12 jaar mag er ook ’s avonds gebruik gemaakt worden van de banen.

Automatische incasso

Betaling kan via automatische incasso. De contributie wordt dan in vier termijnen afgeschreven aan het einde van de maanden April, Mei, Juni en Juli.

Heeft u uw bar en/of parkdiensten ingevuld via het afhangbord, dan krijgt u uw KNLTB pasje waarmee u kunt gaan tennissen.

Factuur

Betaling kan ook middels een factuur. Deze krijgt u via e-mail toegestuurd. Wanneer u de factuur betaald heeft en uw bar/parkdienst verplichting ingevuld is, ontvangt u uw KNLTB pasje.

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen? Dit kan door middel van een schriftelijke opzegging, of via e-mail.  Doet u dit voor 1 Januari, dan bent u uitgeschreven voor de start van het nieuwe seizoen. Zegt u na 1 Januari op, maar wel voor 1 April, dan worden de administratiekosten, t.w.v. € 25,- ,  aan u doorberekend. Wordt het lidmaatschap na 1 April opgezegd, dan zal de contributie verschuldigd blijven over het hele seizoen.