Na het Smikky Open van eind augustus / begin sept. wordt het zo ongeveer tijd voor onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Een soort afsluiting van het reguliere seizoen, waarin een groot deel van onze leden elkaar op eigen niveau in poultjes bestrijdt om de titels en om de bijbehorende prijzen uiteraard.

In de hoogste klasse komen onze toppers uit, die daar ook nog eens om de wisselbeker strijden … De Copy Waterwyca… Bij de mannen is die nog in het bezit van Mitchell Pappot en bij de vrouwen heeft Marjolein Duyfjes die beker op de schoorsteenmantel staan. Wie komen er dit jaar op de foto’s van onze Wall Of Fame in de kantine van ons sportpark?

Het toernooi start op donderdag 13 september en zal eindigen op de finale zondag 23 sept. Blokker vast zoveel mogelijk jullie agenda’s voor die 1½ week.

Helaas moet ik het dit jaar in de organisatie zonder mijn maatje Theo Keuchenius doen. Helaas lukt dat dit jaar niet voor Theo. Heel jammer!! Ik zal hem missen.

Inschrijven is mogelijk via www.toernooi.nl.

Jij doet toch ook mee.

Sportgroeten,