Beste ouders, verzorgers van onze jeugdleden,

Ik wil mij even voorstellen:

Mijn naam is Yolanda van Koert en ik zit in de jeugdcommissie van LTC Waterwijk.

Ik tennis zelf ook , speel competitie en regelmatig toernooien.

Op dit moment begint het ledenaantal bij de jeugd weer toe te nemen en  zou ik graag wat meer willen doen voor de jeugd, samen met Henk de Vries, onze tennistrainer.

Henk zal met name de lessen regelen en ik probeer met regelmaat iets leuks te organiseren, soms ook samen met Henk. Dit kan variëren van een tennis middag op een zaterdag of in het kader van de lessen,  onderlinge wedstrijdjes.

En als iemand een leuk idee heeft dan staan we daar zeker voor open, uiteindelijk moeten we het met z’n allen gezellig maken.

Ook de ouders wil ik graag betrekken bij de vereniging, als u daar vragen over heeft kunt u bij mij terecht.

Mijn emailadres is: jeugdcommissie@ltcwaterwijk.nl

Sportieve groeten,