Nieuwe Tennisleraar

In Nieuws

Per 1 april worden de tennislessen bij Ltc Waterwijk verzorgd door het Tenniscollege Flevoland in de persoon van Mark Buytendijk.

Beste Tennisliefhebbers/ Leden LTC Waterwijk,

Van je hobby je beroep maken, is denk ik voor iedereen een mijlpaal, die in ieder geval maximale werkvreugde en motivatie waarborgt. Voor mij persoonlijk is een lang gekoesterde wens in 2002 in vervulling gegaan: de oprichting van tennisschool TMB Tennisschool Mark Buytendijk.
Daarnaast is het mij een groot genoegen om voor Tenniscollege Flevoland les te mogen geven bij LTC Waterwijk.
Graag wil ik mij aan u voorstellen……

Wie is Mark Buytendijk ?

Ik ben momenteel 52 jaar, getrouwd met Desiree en vader van Fleur (17) en Olivier (15) en woon in Zeewolde. Reeds 45 jaar zwerf ik rond op tennisbanen ( en natuurlijk ook in de buurt daarvan, bijv. kantine….) en sleepte op die manier een aardige erelijst in de wacht. Zo werd ik o.a. 3 maal districtskampioen bij de jeugd in de provincie Utrecht (12,14,16 jarigen), kreeg op grond van mijn talenten 8 jaar bondstraining en stond met 14 reeds op de 3-lijst. Daarnaast speelde ik succesvol in de hoofdklasse op zondag bij de heren, eerste klas zondag gemengd en verscheidene 2-toernooien.
Ook in het lesgeven ben ik geen onbekende; zo gaf ik reeds 15 jaar training op het tennispark TV de Punt in Zeewolde en 3 jaar bij de Bokkeduinen in Amersfoort.
Momenteel speel ik competitie voor tennisvereniging Alta in Amersfoort op zaterdag in de hoofdklasse heren.

Mijn doelstelling is u als leden een gevarieerd aanbod in lessen aan te bieden: voor jong en oud en elk niveau, waarbij natuurlijk de aandacht voor elk individu centraal staat. Niet alleen verbetering van uw spelniveau is mijn uitgangspunt, maar ook vooral spelvreugde en plezier in sport voor u en uw medespe(e)l(st)ers !!
Voor de club is natuurlijk mijn primaire aandachtspunt de jeugd in de volle breedte op een hoger niveau te brengen, maar vooral ook het enthousiasme voor deze sport terug te brengen en te houden: zij vormen immers de basis voor clubspel op niveau in de toekomst.

Bekijkt u het aanbod van Tenniscollege Flevoland, gevarieerd en voor elk wat wils….

Wanneer u ondanks dat individuele wensen hebt, staan ik voor u klaar met een op uw wensen toegesneden maatwerkoplossing/pakket !!

Rest mij u veel tennisplezier toe te wensen voor de komende zomermaanden.
Tot ziens op de banen van LTC Waterwijk!

Met vriendelijke groet,

Mark Buytendijk